DISC

We zijn allemaal anders. De een is gek op veranderingen en de ander laat graag alles bij het oude. De een is een einzelgänger en de ander werkt het liefst in een groep. U kent vast wel een collega die altijd de leiding neemt. En u kent er misschien ook wel een die heel gestructureerd werkt.

DISC-400x225

De DISC® Persoonlijkheidsanalyse geeft u inzicht in waarom we doen wat we doen en meet diverse kenmerken van menselijk gedrag. DISC maakt het gedrag van mensen overzichtelijk en brengt het begrijpelijk in kaart. Dit resulteert in vier hoofdstijlen:

D = hoe u omgaat met problemen en uitdagingen.
I = hoe u anderen beweegt en overhaalt tot uw standpunt.
S = hoe u omgaat met veranderingen in uw omgeving.
C = hoe u omgaat met regels, details en procedures.

De uitslag van DISC® Persoonlijkheidsanalayse geeft aan hoe iemand zichzelf ziet, hoe iemand handelt onder druk en hoe iemand zich opstelt in en aanpast aan de omgeving.

DISC is geschikt voor persoonlijke analyse (voor bijvoorbeeld een coachingstraject) en ook voor een teamanalyse. Door de analyses van alle teamleden naast elkaar te leggen, ontstaat er een overzicht van de goede en mogelijke zwakke kanten van het team.

Ik ben gecertificeerd DISC-trainer. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Discfactor in Veenendaal. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met mij op via applique@me.com.