Blog: vacatures en vakinhoudelijk

100 x DISC!

Vorige week heb ik, als gecertificeerd DISC-trainer, de 100e DISC Persoonlijkheidsanalyse besproken. Deze mijlpaal is wel een klein feestje waard!

DISC-400x225

Ik vind DISC een goede manier om met medewerkers of teams in gesprek te komen over hun capaciteiten en talenten. De online test bestaat uit 24 vragen (of eigenlijk 24 keuzes tussen 4 stellingen) en neemt maar 15 minuten in beslag. Daarna krijgt de medewerker een uitgebreid DISC rapport dat (desgewenst) met mij wordt nabesproken.

In dit gesprek zit de kracht van DISC: de medewerker krijgt inzicht in zijn eigen motivatoren en door de individuele DISC-profielen samen te voegen, zie je in de DISC teamtraining waar de capaciteiten van het team liggen.

100 DISC-gesprekken en een aantal teamtrainingen verder vind ik DISC nog steeds een perfect instrument om op een eenvoudige wijze inzicht te krijgen in de talenten en behoeften van medewerkers en teams. Op naar de volgende mijlpaal 🙂

Vacature: senior P&O adviseurs

Functie:
(senior) P&O adviseurs (HBO/WO) die zeer ervaren zijn in beleidsmatige en organisatorische vraagstukken

Organisatie (branche):
Universitair Medisch Centrum

Plaats:
Groningen

Meer informatie:
Afhankelijk van opleiding en relevante ervaring bedraagt het salaris minimaal € 2.659,- (schaal 10) en maximaal € 4.917,- (schaal 11) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en een budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Vacaturetekst:
De vacaturetekst staat hier

Vacature: Personeelsfunctionaris

Functie:
Personeelsfunctionaris/Directie assistent (HBO)

Organisatie (branche):
Drents Archief

Plaats:
Assen

Meer informatie:
– 21,6 uren per week
– jaarcontract met zicht op vaste aanstelling
– salaris min € 2.431 tot max € 3.698 (schaal 8 tot schaal 9 BBRA) op basis van een 36-urige werkweek.
– vacaturetekst staat hier