100 x DISC!

Vorige week heb ik, als gecertificeerd DISC-trainer, de 100e DISC Persoonlijkheidsanalyse besproken. Deze mijlpaal is wel een klein feestje waard!

DISC-400x225

Ik vind DISC een goede manier om met medewerkers of teams in gesprek te komen over hun capaciteiten en talenten. De online test bestaat uit 24 vragen (of eigenlijk 24 keuzes tussen 4 stellingen) en neemt maar 15 minuten in beslag. Daarna krijgt de medewerker een uitgebreid DISC rapport dat (desgewenst) met mij wordt nabesproken.

In dit gesprek zit de kracht van DISC: de medewerker krijgt inzicht in zijn eigen motivatoren en door de individuele DISC-profielen samen te voegen, zie je in de DISC teamtraining waar de capaciteiten van het team liggen.

100 DISC-gesprekken en een aantal teamtrainingen verder vind ik DISC nog steeds een perfect instrument om op een eenvoudige wijze inzicht te krijgen in de talenten en behoeften van medewerkers en teams. Op naar de volgende mijlpaal 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s